“... A cég munkáját minden területen a magas minőség és a határidők betartása jellemzi. A folyamatosan jó minőségű munkát a hozzáértő szakemberek megbízható feladatvégzése garantálja.”
Kiss Tamás

Bobcat S160

A világ egyik legelterjedtebb, legmegbízhatóbb, immár 50 éves múltra visszatekintő rakodógép-családja a Bobcat. A kis méretű, néha elképesztően fürge gépek és kezelőik szinte minden építkezésen, útépítésnél feltűnnek. Nem meglepő, hogy a Kállai Bau Kft. is erre a jól bevált, üzembiztos és nagy teherbírású gépcsaládra szavazott, s használja az apró, de nagyon hasznos rakodógépek különböző változatait nap mint nap, megállás nélkül.
A Bobcat S160-as rakodógép a Bobcat cég elsőként megjelent járműcsaládjának tagja - persze többszöri továbbfejlesztést követően. A mai szemmel nézve inkább játékmarkolónak kinéző, akkor még három kerekű (két kormányzott és egy hátsó támasztó) jármű helyébe már az SSL (Skid Steer Loader) rakodók egész családja lépett, különböző paraméterekkel és teljesítménnyel. A járművek mellé a piac legszélesebb feltétválasztékából tudtuk kiválasztani a bontási munkálatokhoz leginkább megfelelő eszközöket.

Specifikáció
Motor típusa:Kubota V2003-M-DI-T
Üzemanyag:Diesel
Motorteljesítmény:56 lóerő
Hengerek száma:4
Üzemanyag-tartály:87,1 liter
Hűtőrendszer:vízhűtés
Csúcssebesség:12 km/h
Hidraulikapumpa teljesítmény:64 l/perc
Hossz (alap markolókanállal):3309 mm
Szélesség:1727 mm
Magasság:1938 mm