“Számunkra a környezettudatosság az egyik legfontosabb szempont. Örülök, hogy a Kállai Bau ezt még az épületek bontása közben is természetesnek tartotta.”
Tóth Ferenc

Környezetvédelem

A Kállai Bau Kft. számára nem csupán egy jól hangzó szlogen környezetünk védelme. A cég minden megbízásának végrehajtása során kiemelt figyelmet fordít a természetes és az épített környezet védelmére, a helyszín körül élőkre.
A cég és a szakemberek elkötelezettségét és felkészültségét jelzi az egyedüliként elnyert, egész országra hulladék-előkezelési engedély is.

A modern bontási és feldolgozási módszerek, a folyamatosan fejlesztett géppark garantálja, hogy a lehető legkevesebb zaj-, por- vagy bármely más környezeti ártalom érje mind a környezetet, mind a lakosságot.
Ehhez nem csupán az engedélyekre van szükség, hanem az egész cég elkötelezettségére - a vezetőktől a bontást végző szakemberekig egyaránt. S hogy ez valóban így is van, arra jelentenek kiváló példát azok a munkáink, ahol erősen szennyezett területen kellett bontási és anyagmozgatási feladatokat megoldani.

Ezek sikere nem csupán cégünknek fontos, hanem a lakosság számára is - s nem mellesleg a megrendelő image-ét is erősítette a hibátlan munkavégzés eredménye, a konfliktusok nélküli bontás.