“Őszintén sajnáljuk, hogy a Kállai Bau Kft. „csak” bont és nem épít. Új csarnokunk kivitelezését szívesen bíztuk volna rájuk a bontás közben mutatott szakmai hozzáértés után...”
Németh János

Küldetés és Feladat

Rombolni valóban mindenki képes: professzionális szinten bontani sokkal kevesebben. A Kállai Bau Kft. vezetői és munkatársai szerint az a bontás az igazán eredményes, melyből új építmények, utak, épületek származhatnak. Cégünk éppen ezért legalább olyan fontosnak tartja a tudatos hulladékkezelést és környezetvédelmet, mint magát a bontást: a kettő egymást kiegészítő folyamatként lehet csak egész.

Nem csupán hisszük, hanem tudjuk is, hogy gondos munkával, odafigyeléssel és megfelelő technológiák alkalmazásával a régiből új, a hulladékból újrahasznosítható alapanyag keletkezhet.

Cégünk egész csapata úgy dolgozik, hogy gyermekeinknek ne a bontási hulladékkal megtelt bányák maradjanak, hanem egy élhető, de megóvott környezet. Az újrahasznosítási feladatokat a lehetőségekhez mérten egyenletesen profi módon végezzük el – elégedett megrendelőt és a helyreállított természetet hagyva magunk után.

S hogy ez nem csupán reklámszöveg, bizonyítják az elégedett ügyfeleink és az sok jól elvégzett munkáink. Ezek sikeres megoldása önmagáért beszél - és reményeink szerint ezt leendő megrendelőink is meghallják...