“...néha azt hittük, a fejünkbe látnak. Ami nekünk félve emlegetett követelmény volt, számukra természetesnek tűnt...”

Újrahasznosítás

A bontott anyag újrahasznosításával az eltüntetés helyett a beépítést lehet és kell is választani. Nem ritka, hogy az épületekből származó építőanyagot, például téglákat, nagy mennyiségben sikerül megmenteni, s így azokat újra be lehet építeni. Szintén fontos alapanyagnak számít a fémhulladék, melyet a bontott anyagok feldolgozása, ledarálása előtt lehet kiválogatni, majd elszállítani.
A ledarált kő-, beton- vagy éppen téglazúzalékból pedig kiváló minőségű építkezési, alapozási alapanyagot nyerhetünk – továbbéltetve az egyszer már hasznos alapanyagokat. A környezet védelme mellett nem elhanyagolható szempont a költséghatékonyság, hiszen a megfelelő földrajzi közelség esetén igencsak versenyképes áron lehet biztosítani a szükséges zúzalék alapanyagot, ráadásul ellenőrzött minőségben, teljesen legális forrásból, előre ismert mennyiségben és kalkulálható költségekkel.
Tapasztalataink szerint a Kállai Bau által előállított, újrahasznosított zúzalék tökéletes alapanyagnak bizonyul, vevőink részéről negatív észrevétel nem érkezett - csak újabb megrendelések...