“Ritkán tapasztalt megbízhatóság, korrekt üzleti viszony, profi munkavégzés. Számunkra ennyi bőven elegendő volt az elégedett megbízó-ügyfél viszonyhoz.”
Nagy János

Professzionalitás, hatékonyság, környezetvédelem

Rombolni valóban mindenki képes: professzionális szinten bontani sokkal kevesebben. Ez nem csupán egy jól hangzó reklámszlogen, hanem a 2000-ben alakult, teljesen magyar tulajdonban lévő Kállai Bau Kft. tevékenységét alapvetően meghatározó elgondolás. A cég alapítója és tulajdonosa, Kállai József mögött lévő 20 éves bontási tapasztalat a garancia arra, hogy a munkavégzés során semmilyen megoldhatatlan zökkenő ne merüljön fel.

A cégvezetés és a bontási, anyagmozgatási, szállítási munkálatokat végző, felügyelő szakemberek számára a profi bontás mindennapos követelmény. Ezzel nem csupán a cég hírnevét erősbítik, hanem elégedett ügyfeleket és lakosságot hagynak maguk után minden egyes elvégzett munkával. A kis, összeszokott csapat ugyanakkor tudja azt is: tisztességes munkát, csak tisztességes díjazásért lehet elvárni. A megrendelő viszont cserében joggal várja el a pontos, precíz – időben is – munkavégzést.

A környezetvédelem fontossága a cég egész életét, működését átitatja. A bontás során eleve törekszünk a lehető legkisebb környezeti ártalom elérésére: a zaj, a por, a piszok senkinek nem hiányzik. A bontáskor keletkező hulladékot hivatalos lerakóhelyen, ellenőrzött körülmények között helyezzük el. Az alapanyagot viszont a fejlett gépparkunk segítségével gyorsan és igen hatékonyan vagyunk képesek kinyerni a bontott törmelékből.
S hogy ez így van, arról számos, gyakran különleges bontási vagy környezetvédelmi feladatot jelentő referenciamunkánk is tanúskodik.

Legyen Önnek is olyan fontos a bontási feladat gyors, professzionális és környezetbarát megoldása, mint amilyen fontos nekünk az éppen talán most is végzett munkánk...

Újrahasznosítási engedélyszámunk: 01693-016/2006
Hulladékkezelési engedélyszámunk: 02020-010/2006