Ugrás a tartalomra

Építmény bontás

Előfordul, hogy a bontásra kijelölt építmény helyzete, felépítése okoz komoly szakmai feladatot egy-egy alépítmény vagy épület kézi és gépi bontásakor. Sokszor építeni könnyebb volt, mint bontani...

A cél mindenkor a biztonságos, környezetbarát elbontás, a lehetőségek szerinti legnagyobb arányú újrahasznosítással együtt. Ez a megrendelő számára több szempontból is hasznos, hiszen a szakszerű, gyors munka nem csupán a költségeket csökkenti, hanem a környezeti ártalmakat (zaj, por) is. Ez utóbbi főleg akkor fontos szempont, ha a bontandó építmény környéke lakott terület.

A Kállai-Bau Kft. képes bármely épület lebontására, legyen szó akár veszélyes hulladékot is tartalmazó épületekre. Ebben az esetben a cég saját forrásokból biztosítja a megfelelő környezetvédelmi szakirányítást is, így a bontás során keletkezett minden hulladék és törmelék a megfelelő kezelésben és szállításban részesül.

Mit bontunk mi:

  • Építmény
  • Alépítmény
  • Egyéb létesítmények

 

Kapcsolódó munkáink: Bontás, Földmunka

Kállai Bau Kft.

A cég 2000-ben alakult, teljesen magyar tulajdonban van. A cég alapítója és tulajdonosa, Kállai József mögött lévő 40 éves bontási tapasztalat a garancia arra, hogy a munkavégzés során semmilyen megoldhatatlan feladat ne merüljön fel.