Ugrás a tartalomra

Partnereink

Gépek,

Hunext Kft. több éves gyakorlatra tett szert a mobil törő- és osztályzógépek eladása és szervizelése területén. A társaság 2003-ban alakult és az EXTEC gépek forgalmazásával vált ismertté. 2009-től az EXTEC és FINTEC gépgyárak termékei az új tulajdonos, SANDVIK neve alatt kerülnek forgalomba. A SANDVIK a bányászatban jól ismert, minőséget és megbízhatóságot sugárzó név, amely most már a mobil gépek területén is további minőségjavulást hoz az eltűnő korábbi nevek termékeibe.

Gépek,

A DM-KER Nyrt. több neves gyártó termékeinek márkaképviseletét látja el. A Csehországban gyártott Bobcat és a dél-koreai Doosan munkagépek hivatalos forgalmazója és javítóműhelye. Kínálatukban megtalálható építőipari munkagépek terén többek között az Epiroc (Chicago Pneumatic), a Dynapac, a Weycor, a Viking (Eydescreen), mezőgazdasági gépek terén pedig az Arbos, a Storti, a Tifone és a F.lli Annovi gyártók termékei. Országos szerviz- és képviselői hálózattal rendelkezik a hatékony és szakszerű kiszolgálás érdekében. 

Web,

Informatikai cég 2005-ös alapítása óta végzi nagyvállalati rendszerek tervezési és üzemeltetési feladatait, az alkalmazásfejlesztés területén pedig innovatív munkáival tett szert piaci elismerésre.

Fontos működési területe az alkalmazásfejlesztés és az ehhez kapcsolódó tanácsadás.  Teljes körű Web alapú szolgáltatást nyújt, mely bármely vállalat igényeit kielégíti. Főként portálrendszerek, és speciális integrált megoldások fejlesztésében érdekeltek. E téren gyakran a hazai piac legismertebb fejlesztő cégeivel verseng és ezekben a témakörökben kiemelkedően sok tapasztalatot gyűjtött az elmúlt években.

Kállai Bau Kft.

A cég 2000-ben alakult, teljesen magyar tulajdonban van. A cég alapítója és tulajdonosa, Kállai József mögött lévő 40 éves bontási tapasztalat a garancia arra, hogy a munkavégzés során semmilyen megoldhatatlan feladat ne merüljön fel.