Ugrás a tartalomra

Rólunk

Rombolni vagy bontani? Az itt a kérdés…

A Kállai-Bau Kft. alapító tulajdonosa számára ez már nagyon sok éve nem kérdés. A céget 2000-ben alapította Kállai József, akkoriban 20 év bontási tapasztalattal a háta mögött.

A professzionális minőségű bontási munkálatok során minden váratlan akadály leküzdésére találunk jó megoldást. Kiemelt fontossággal bír számunkra az épített és természeti környezetünk védelme, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk magunk után. A bontás minden esetben gyors és hatékony, az ezzel járó zaj és porszennyezést igyekszünk a lehető legalacsonyabb szinten tartani.

A bontás során keletkező anyagot akár a helyszínen feldolgozzuk, akár saját inert telepünkre szállítjuk, ahol modern gépeink segítségével kinyerjük belőle az újrahasznosítható alapanyagokat - a fennmaradó hulladék pedig ellenőrzött körülmények között, hivatalos lerakóhelyre kerül.

Ügyfeleink elégedettsége számunkra a legjobb referencia!

Megbízásaink között szerepelnek különleges és kiemelt környezetvédelmi feladatot jelentő bontási munkák is.

Amit mi tudunk: hatékonyan és szelektíven bontani, szállítani, feldolgozni – mindezt környezetbarát módon.

 

Bontás

Kállai Bau Kft.

A cég 2000-ben alakult, teljesen magyar tulajdonban van. A cég alapítója és tulajdonosa, Kállai József mögött lévő 40 éves bontási tapasztalat a garancia arra, hogy a munkavégzés során semmilyen megoldhatatlan feladat ne merüljön fel.